Geniet van je tuin in elk seizoen

Het hoveniersbedrijf uit Hedel dat in elk jaargetijde raad weet met je tuin

Als het zonnetje weer langzaam boven de bomen uitkomt, de planten vol in bloei staan en de volle haag de wind tegenhoudt is het heerlijk toeven in je tuin. Maar hoe zorg je er nou voor dat planten, heggen en bomen zo goed mogelijk bloeien? In welk seizoen moet je snoeien, en wat zijn de regels voor de verschillende gewassen?

Totaalpakket in ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin

Een tuin onderhouden is geen koud kunstje. Elke boom en plant heeft zijn specifieke onderhoud nodig. Voor het mooiste resultaat, dien je rekening te houden met de seizoenen. Hoveniersbedrijf N. Bioch uit Hedel kent de verschillende snoeiperiodes en tijdstippen om bomen en bloemen te planten.

Snelle klus?

Heeft een stevige herfststorm een boom in je tuin ontworteld, heb je last van een wespennest of een groot aantal rupsen in de struiken? Wij komen zo snel mogelijk naar je toe in Hedel en omstreken.

Tuinontwerp

Of je nu je oude tuin wilt renoveren, of een gloednieuwe tuin wilt aanleggen, het begint allemaal met een mooi ontwerp. Een schets van je ideeën, in kleur uitgewerkt op papier. Heb je al wat uitgetekend, dan zien we dat graag. Samen werken we je wensen verder uit en maken we een plan van aanpak.

Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf N. Bioch weet wat je tuin nodig heeft in elk seizoen. Dat komt omdat we al ruim 35 jaar tuinen aanleggen en onderhouden. Onze kennis en ervaring gebruiken we om van elke tuin een plek te maken waarin je helemaal wegdroomt en compleet de tijd vergeet. Wat wil jij met je tuin? Houd je van een tuin met overzichtelijke lijnen of verdwaal je liever in een weelderige bloementuin? Om een ontwerp te kunnen maken dat goed bij je past, moeten we weten waar jouw groene hart sneller van gaat kloppen. Vertel het ons, dan maken we voor jou een tuin waar je elk seizoen van geniet.

Tuinonderhoud

Een mooi aangelegde tuin vraagt heel wat onderhoud, en dat het hele jaar door. Hoveniersbedrijf N. Bioch is gespecialiseerd in het onderhouden van bomen, planten en bloemen. Of dit nu eenmalig is, of meerdere keren per jaar. Een bloeiende tuin, maar geen groene vingers? Laat je tuin door ons verzorgen.

Verhuur van materialen en machines


Voor de aanleg en het onderhoud van tuinen maken we gebruik van een ruim gesorteerd machinepark. Wil je graag zelf aan de slag in je tuin, maar heb je niet de juiste materialen om mee te werken? In overleg kun je apparaten en machines bij ons huren. Meer weten? Neem contact op.

Vijveraanleg

Met water creëer je een speelse onderbreking in het groen van je tuin. Vijvers zorgen bovendien voor een hele nieuwe aanwas van vrolijke vogels. Mussen en vinken vinden het kabbelende water heerlijk om van te drinken of in te baden. Hoveniersbedrijf N. Bioch legt vijvers aan en onderhoudt ze.

Gazon en kunstgras

Een gazon maakt optisch groter. Het geeft je tuin een frisse uitstraling en na het maaien hangt er die typische, fijne geur. Wij leggen strakke gazons aan, en zijn daarnaast gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Onderhoudsvrij en zonder tuinberegening het hele jaar door een groene grasmat, heerlijk!

Boomverzorging

Bomen komen met een gebruiksaanwijzing. Een jonge boom groeit gelijkmatig wanneer hij regelmatig gesnoeid wordt. Oudere bomen hebben verzorging nodig om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk behouden kunnen worden. Weet je niet goed hoe je de bomen in je tuin moet onderhouden? Neem dan contact op.

Tuinonderhoud in elk seizoen

Elk seizoen komt met zijn eigen weersomstandigheden die van invloed zijn op de planten en bomen in je tuin. Door middel van voorjaars- of juist najaarsonderhoud zorg je ervoor dat jouw tuin het in elk seizoen goed doet. Bel voor meer informatie over onderhoudsbeurten naar: 073 - 599 26 84.

Heb je niet bepaald groene vingers? Wij wel! Voor een perfect onderhouden tuin in elk seizoen bel je naar: 073 - 599 26 84.

Hoveniersbedrijf N. Bioch
Molenstraat 41b
4061 AB Ophemert 

Privacyverklaring


Hoveniersbedrijf N. Bioch uit Hedel ontwerpt, realiseert en onderhoudt je tuin

Contact

T:0344-651324

E: info@flora-nova.nl

KvK nummer
55429327