Bioch Hovenier heeft voor jou de beste deal!


Met Bioch Hovenier kies je voor een hovenier met zekerheid. Ons bedrijf biedt namelijk professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Als blijk van waardering voor jouw keuze voor Bioch Hovenier doet TuinKeur hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maak je namelijk kans op cashback van de factuur van ons bedrijf. TuinKeur trekt elke maand drie gelukkige winnaars uit de landelijke actie die tot € 1.000 retour krijgen op hun factuur. Pinklaar gestort op de bankrekening!


Genieten van de tuin


Een hovenier is als professional een goede ondersteuning voor jouw tuinplezier. Maar een hovenier kiezen is moeilijk! Helemaal gezien het grote aanbod aan hoveniers in Nederland. De verschillende, soms onduidelijke of onvolledige offertes, maken het er niet makkelijker op. TuinKeur helpt graag bij het maken van de juiste keuze. TuinKeur vindt het belangrijk dat consumenten genieten van hun tuin. Daarom is er in het grote aanbod van hoveniers al een selectie voor je gemaakt. Met een TuinKeur-hovenier ben je verzekerd van een goede keuze.


Zekerheden én cashback


Bij de keuze voor een hovenier heb je behoefte aan duidelijkheid. Dat is precies wat je van een TuinKeur-hovenier mag verwachten. Een heldere offerte, duidelijke afspraken en dit jaar ook nog eens kans op € 1.000 cashback.Vul een recensie in en doe mee!


Voor de actie wordt gebruikgemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche. Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar HovenierNederland en vul een recensie in voor ons bedrijf. Tijdens het invullen van de recensie heb je de mogelijkheid om aan te vinken dat je meedoet aan de CASHBACK-actie. Dat is alles! Meer informatie?


Wegens succes is de Cashback-actie van Tuinkeur een jaar verlengd! Dit betekent dat je ook in 2018 nog kans maakt op €1.000,- cashback. Voor meer informatie en de actievoorwaarden kijk je op www.tuinkeur.nl/acties.

Schrijf een recensie in en win €1.000,- cashback

Ga voor zekerheid en kies voor Hoveniersbedrijf N. Bioch. Bel: 073 - 599 26 84.

Hoveniersbedrijf N. Bioch
Middelingenseweg 49 
5321 JH Hedel, Gelderland

Privacyverklaring


Hoveniersbedrijf N. Bioch uit Hedel ontwerpt, realiseert en onderhoudt je tuin

Contact

T: 073 - 599 26 84

M: 06-51 31 23 63

E: info@biochhovenier.nl

KvK nummer
55429327